În 2019, Spitalul Județean de Urgență Bistrița a beneficiat de investiții de circa 40 de milioane de lei. ”Un an minunat, plin de provocări și satisfacții”

 -  -  7


În anul care tocmai s-a încheiat, Spitalul Județean de Urgență Bistrița a beneficiat de investiții de circa 40 de milioane de lei (mai bine de 8 milioane de euro), banii fiind asigurați atât prin intermediul unor alocări guvernamentale de la Ministerul Sănătății, cât și din bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. 

Managerul unității medicale, Gabriel Lazany, spune că anul 2019 a fost unul plin de provocări și satisfacții.

”2019 a fost un an minunat și PLIN. Plin de satisfacții. Plin de provocări. Mulțumim pentru suport Guvernului României și Consiliului Județean Bistrița-Năsăud care anul acesta au alocat împreună pentru investiții peste 40 milioane de lei. Mulțumesc echipei medicale și administrative care mi-a fost alături și au pus suflet în ceea ce fac. Mulțumesc pacienților care au înțeles că nu suntem perfecți, dar încercăm să devenim tot mai buni pentru ei. Mulțumesc echipei manageriale pentru încrederea și suportul acordat”, a transmis managerul Gabriel Lazany.

✨ 2019 a fost un an minunat și PLIN.👉 Plin de satisfacții;👉 Plin de provocări.❤️ Mulțumim pentru suport Guvernului României și Consiliului Județean Bistrița-Năsăud care anul acesta au alocat împreună pentru investiții peste 40 milioane de lei;❤️ Mulțumesc echipei medicale și administrative care mi-a fost alături și au pus suflet în ceea ce fac;❤️ Mulțumesc pacienților care au înțeles că nu suntem perfecți, dar încercăm să devenim tot mai buni pentru ei;❤️ Mulțumesc echipei manageriale pentru încrederea și suportul acordat:👉 Dr. Gabriela Deak – director medical;👉 Mirela Pop – director financiar-contabil;👉 Gabriela Remeș – director de îngrijiri;👉 Paul Szekely – director administrativ;👉 Dr. Ștefan Pop – coordonator ambulator de specialitate;👉 Mariana Mocan – asistent șef ambulator de specialitate;👉 Dr. Ema Pintea – coordonator statistică medicală;👉 Tionița Pop – auditor intern;👉 Anca Seichei – auditor intern;👉 Mihaela Moruțan – șef serviciu managementul calității;👉 Sanda Petraș – șef serviciu resurse umane;👉 Maria Lorințiu – șef serviciu salarizare;👉 Nicolae Halas – consultant juridic.✨ 2020 va fi un an greu, dar la fel de plin.LA MULȚI ANI! 🍾🥂

Publicată de Gabriel Lazany pe Marţi, 31 decembrie 2019

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Bistrița mai completează că una dintre cele mai importante investiții ale anului 2019 a fost cea privind reabilitarea, modernizarea și extinderea secției de Anestezie și Terapie Intensivă.

”2019 a fost anul ATI. Un proiect care a vizat extinderea, modernizarea și dotarea secției, în valoare de 14 milioane de lei, finanțat de către Ministerul Sănătății și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. Mergem înainte!”, a mai adăugat Gabriel Lazany.

✨POVESTEA UNEI INVESTIȚII✨2019 a fost anul ATI. Un proiect care a vizat extinderea, modernizarea și dotarea secției, în valoare de 14 milioane de lei, finanțat de către Ministerul Sănătății și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. Mergem înainte!#SpitalulJudețeanDeUrgențăBistrița

Publicată de Gabriel Lazany pe Sâmbătă, 28 decembrie 2019

 

7 bookmark
0 notes
422 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.