În acest an, la Bistrița au fost realizate 175 de operații neurochirurgicale. Noi investiții privind dotarea cu aparatură de ultimă generație a Blocului Operator Centralizat de la Spitalul Județean de Urgență Bistrita

 -  -  1329


175 de operații neurochirurgicale au fost realizate în acest an la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, la secția de Neurochirurgie desfășurându-și activitatea doctorul Andrei Farcaș – Rotariu.

Pentru a veni în sprijinul pacienților care au nevoie de astfel de intervenții, autoritățile continuă investițiile în ceea ce privește dotarea cu aparatură medicală de ultimă generație. Recent, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița a fost achiziționat un aparat radiologic mobil cu braț în C, utilizat la operațiile neurochirurgicale.

Acest echipament medical de imagistică intraoperatorie, cu ajutorul sistemului său de navigare complet digital, și a tehnologiei 3D, fac intervențiile chirurgicale să devină mult mai sigure” precizează reprezentanții Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Finanțarea acestui echipament, în valoare de aproximativ 500.000 de lei, a fost asigurată integral din bugetul Consiliului Județean.

0 notes
54 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.