În Ajun de Moș Nicolae se dă startul sărbătorilor de iarnă: se aprinde iluminatul festiv, se deschide patinoarul sintetic. Atmosfera va fi întreținută de Gașca Zurli, Ducu Bertzi și Florin Săsărman

 -  -  1153


În seara de 5 decembrie, în ajun de Moș Nicolae, Primăria municipiului Bistrița dă startul sărbătorilor de iarnă, a anunțat joi primarul Ioan Turc. Acesta a prezentat și programul evenimentelor care vor fi organizate de administrația locală în perioada următoare.

Astfel, potrivit primarului, la data de 5 decembrie, începând cu ora 17:00, se va aprinde iluminatul festiv în întreg orașul. La aceeași oră, pe Pietonalul Liviu Rebreanu va avea loc și un spectacol pentru copii susținut de Gașca Zurli și se va deschide și patinoarul sintetic amenajat în zona centrală.

Este un patinoar cu o suprafață de aproape 600 de metri pătrați, costurile lui se ridică la 635.038 lei. Vom avea 100 de perechi de patine și toată recuzita necesară pentru ca oamenii și cei care vor dori să patineze pe suprafața patinoarului să poată să facă acest lucru în bune condiții. Este o suprafață identică cu cea de la Cârța, din județul Harghita, pe care se antrenează echipa națională de hochei și unde funcționează o academie de hochei”, a spus primarul.

De asemenea, tot în data de 5 decembrie va avea loc și un concert de colinde susținut de Ducu Bertzi și Florin Săsărman.

La aceeași dată se va deschide și Târgul de Crăciun din jurul Bisericii Evanghelice, acesta urmând să rămână deschis până la data de 31 decembrie.

Evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă vor continua și după data de 5 decembrie, conform următorului program:

1377660cookie-checkÎn Ajun de Moș Nicolae se dă startul sărbătorilor de iarnă: se aprinde iluminatul festiv, se deschide patinoarul sintetic. Atmosfera va fi întreținută de Gașca Zurli, Ducu Bertzi și Florin Săsărman
0 notes
278 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.