În Bistrița-Năsăud, numărul persoanelor izolate la domiciliu s-a dublat. Sunt 42 de cazuri

 -  -  1637


La nivelul județului Bistrița-Năsăud, numărul persoanelor izolate la domiciliu și monitorizate de Direcția de Sănătate Publică aproape că s-a dublat în ultimele 24 de ore. Dacă miercuri existau 22 de cazuri, joi s-a ajuns la 42 de cazuri. 

Potrivit Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, s-a luat măsura izolării la domiciliu și în cazul aparținătorilor persoanelor care au revenit din Italia.

În continuare, la nivelul județului nu există niciun caz de infecție cu noul coronavirus – Covid-19 și nici persoane suspecte care să necesite instituirea măsurii de carantină.

Până în acest moment, pe teritoriul României a fost confirmat un singur caz de infectare cu virusul COVID – 19 (noul coronavirus), astfel că nu se poate vorbi de o epidemie. 

Bărbatul care a contactat virusul a fost transportat la București, la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof.Dr. Matei Balș, este în stare bună și nu prezintă simptome specifice. 

De asemenea, la nivelul Institutului Național de Sănătate Publică din subordinea Ministerului Sănătății a fost operaționalizată linia TELVERDE destinată cetățenilor care doresc informații legate de prevenirea infectării cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Autoritățile au creat un TelVerde pentru informații despre noul tip de cononavirus – Covid-19. Unde puteți suna

 

0 notes
762 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *