În bugetul pe anul 2020 ar putea fi cuprinși și banii necesari modernizării sistemului de canalizare pluvială de pe strada Mihai Viteazul

 -  -  1264


 

 

În bugetul local al municipiului Bistrița pe anul 2020 vor fi prevăzuți bani și pentru o investiție promisă de administrația locală de mai mulți ani, fiind vorba despre modernizarea sistemului de canalizare pluvială de pe strada Mihai Viteazul.

Viceprimarul Cristian Niculae este cel care a anunțat că în cele din urmă investiția va fi cuprinsă în programul de investiții pe anul viitor.

În acest an am finalizat proiectul tehnic și toate documentațiile pentru crearea unui sistem separat de colectare a apelor pluviale din această zonă, iar anul viitor vom prinde în bugetul de investiții a Primăriei acest proiect pentru realizarea lui”, a declarat Cristian Niculae.

Reamintim că promisiuni pentru modernizarea acestui sistem de canalizare pluvială au existat de mai mulți ani, dar până în prezent nu s-au găsit fondurile necesare realizării investiției.

Ani la rând, bistrițenii care locuiesc pe această stradă au avut curțile și beciurile inundate la fiecare ploaie abundentă, astfel de situații fiind prezentate de Ziar de Bistrița în mai multe rânduri:

FOTO – VIDEO: Așa arată strada Mihai Viteazul, după fiecare torențială! În ultimii 10 ani, administrația Crețu – PSD n-a fost în stare să realizeze canalizarea pluvială!

Tot în ceea ce privește rețeaua de canalizare pluvială din municipiu, viceprimarul Cristian Niculae a mai anunțat că angajați ai Aquabis și ai Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița au demarat lucrările sezoniere de toamnă pentru curățarea gurilor de colectare a apei pluviale pe toate străzile de pe raza municipiului Bistrița. Reprezentanții Aquabis au dat asigurări că lucrările vor fi finalizate până la mijlocul lunii noiembrie.

0 notes
389 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *