În câteva zile: vaccinare fără programare cu serul AstraZeneca

 -  -  1079


Pentru facilitarea accesului la vaccinare, în centrele în care se administrează vaccinul AstraZeneca și în care sunt locuri disponibile, va fi permisă vaccinarea persoanelor care optează pentru acest tip de vaccin, prin prezentarea directă la centrul de vaccinare, fără a mai fi necesară înscrierea pe platformă, cu respectarea celorlalte proceduri și instrucțiuni, informează Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

”Vom anunța începerea vaccinării fără programare în termen de câteva zile”, este mesajul postat pe pagina RO Vaccinare de pe o rețea de socializare.

Sursa citată îi sfătuiește pe cetățenii interesați să se vaccineze cu acest tip de vaccin să verifice disponibilitatea locurilor pe harta interactivă existentă pe platforma națională de informare cu privire la vaccinare.

”Prezentați-vă la centrul de vaccinare în care sunt locuri disponibile cu un document de identitate. Vaccinarea se va realiza în limita capacității de vaccinare a centrului. Asigurați-vă că nu aveți simptome asociate COVID-19”, mai transmite CNCAV.

0 notes
204 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *