În ce stare sunt cele trei persoane care au fost accidentate în timp ce se aflau pe o bancă în faţa unei locuinţe din Slava

 -  -  21220


Duminică seara, trei persoane aflate pe o bancă în faţa unei locuinţe din comuna Salva au fost rănite într-un accidentat provocat de un şofer care a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat. Cel din urmă a ricoşat înspre cele trei persoane aflate pe bancă.

Toate cele trei victime – un bărbat de 60 de ani, o femeie de 64 de ani și o altă femeie de 27 de ani, însărcinată – au fost transportate la spitalele din Bistrița și Năsăud. Două dintre ele – bărbatul de 60 de ani și femeia de 27 – au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, iar femeia de 64 de ani a fost dusă la Spitalul Orășenesc Dr. George Trifon din Năsăud.

În ceea ce privește starea pacienților aduși la SJU Bistrița, purtătorul de cuvânt al spitalului, Camelia Strungari, a precizat că doar bărbatul de 60 de ani a rămas internat, tânăra însărcinată fiind externată.

Bărbatul de 60 ani din localitatea Salva a fost adus în comă la SJU Bistrița, prezentând  fractură de coloană vertebrală. ”A rămas internat la Secția ATI-Neurochirurgie, fiind intubat, sedat și urmează a fi reevaluat neurologic”, a declarat Camelia Strungari.

Femeia de 27 ani din localitatea Fântânița a ajuns la spital cu multiple escoriații, plăgi și un traumatism la piciorul stâng. ”A fost consultată și ulterior a fost externată cu recomandare de tratament la domiciliu”, a adăugat Camelia Strungari.

În ceea ce o privește pe femeia de 64 de ani transportată la spitalul din Năsăud, starea acesteia era stabilă, ea prezentând un atac de panică.

Despre accidentul de la Salva, Ziar de Bistrița a relatat:

2 notes
345 views
bookmark icon

2 thoughts on “În ce stare sunt cele trei persoane care au fost accidentate în timp ce se aflau pe o bancă în faţa unei locuinţe din Slava

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *