În ce stare sunt victimele accidentului rutier produs pe DN 17, în localiattea Prundu Bârgăului?

 -  -  14


 

 

 

Un grav accident rutier soldat cu decesul unui tânăr și rănirea altor șase persoane s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN 17, în localitatea Prundu Bârgăului. Cele șase victime ale accidentului au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, aflându-se în aceste momente sub atenta supraveghere a medicilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Bistrița, Camelia Strungari, toate cele 6 victime au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe cu politraumatisme, dar au primit îngrijiri medicale și se află în stare stabilă. ”Doi bărbați cu vârste de 19 și 45 de ani (cu traumatisme toracice si abdominale) au rămas internați în Secția Anestezie-Terapie Intensivă; doi bărbați cu vârste de 20 și 49 de ani (cu fracturi de membre) au rămas internați în Secția Ortopedie și Traumatologie; un tânăr de 21 de ani a rămas internat în Secția Chirurgie generală, iar un alt tânăr, în vârstă de 17 ani, a rămas de asemenea internat pentru supraveghere neurochirurgicală. În momentul de față, pacienții sunt în stare stabilă”, a transmis Camelia Strungari.

În accidentul în care cele 6 persoane au fost rănite au fost implicate trei autoturisme și un autotren, așa cum Ziar de Bistrița a prezentat:

FOTO: Accident rutier grav în localitatea Prundu Bârgăului. Un tânăr din Bistrița Bârgăului a murit. Alte 6 persoane, la spital

14 bookmark
0 notes
418 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.