VIDEO: Prin ploaie, alături de țară… Bistrița se trezește! Vezi ce reacție au avut manifestanții când au ajuns la sediul P.S.D!

Pe o ploaie măruntă, peste 1.000 de bistrițeni au ieșit în stradă să urle împotriva P.S.D-ului și a Guvernului Grindeanu, nemulțumiți de Ordonanța de urgență 13/2017 care aduce modificări Codului Penal.

Chiar dacă a plouat, “strada” a fost gălăgioasă în seara asta, cu fluiere și vuvuzele iar prin pancarte, tinerii l-au ironizat pe Liviu Dragnea. În fața coloanelor de manifestanți au fost câțiva toboșari care au ținut ritmul, iar din când în când mulțimea a cântat “Deșteaptă-te române”  chemându-i pe bistrițeni să li se alăture.

În mulțime au fost văzuți mulți tineri, familii cu copii însă și oameni în vârstă!

Mitingul s-a desfășurat pe același traseu ca și ieri:  Prefectură – str. Bistricioarei – str. Grigore Bălan – Han – str. Năsăudului – str. Decebal – Winmarkt – Policlinică – Poșta Veche – str. Independenței, cu întoarcere la Kaufland – Independenței retur – str. Gheorghe Șincai – Prefectură.

x0

x1

 

 

 

 

x4

x12

 

 

 

 

 

 

 

Ajunși în fața sediului P.S.D, oamenii s-au dezlănțuit și au urlat: “Hoții… Hoții!”, “P.S.D… Ciuma Roșie”, “Rușine, rușine, rușine să vă fie! “. Mulțimea s-a oprit preț de câteva minute și în dreptul Primăriei Bistrița și a început să strige anti-P.S.D, după care au mărșăluit pe strada Dornei, spre Prefectură.

În fața Prefecturii Bistrița, grupurile au scandat zeci de minute, după care mulțimea s-a disipat. Mișcările de stradă vor continua și mâine și se pare că vor culmina dminică seara, într-o manifestație de amploare în toată România!
Comentarii

  • Sa ne intelegem …eu arde de frustrare sa nu pot iesi sa protestez impotriva voastra si a lui IOHANIS SI SUNT MAI MULTI CA MINE DE CAT SUNT CA VOI CAM CU UN MILION ,DAR NU ASI VREA SA MA IAU LA BATAIE CU VOI!!!!!!
Caricatură

Ziar de Bistrita