În noul exercițiu financiar, Primăria Sângeorz-Băi intenționează să acceseze fonduri europene de peste 130 de milioane de euro

 -  -  1841


Primăria Sângeorz-Băi intenționează să accese fonduri europene de peste 130 de milioane de euro în noul exercițiu financiar, a anunțat primarul Traian Ogâgău.

O delegație a Agenției de Dezvoltare Regionala (ADR) Nord-Vest, condusă de fostul ministru al Fondurilor Europene Marcel Boloș, a efectuat o vizită în orașul Sângeorz-Băi și a analizat stadiul investițiilor derulate cu fonduri europene, fiind purtate discuții și cu privire la pregătirea portofoliului de proiecte pentru următoarea perioadă de programare.

”Am făcut o radiografie a proiectelor deja în implementare, dar, cel mai important, am discutat despre viitoarele proiecte ale comunității noastre pe exercițiul financiar 2021-2027. Domnul Boloș s-a arătat foarte mulțumit de ceea ce am realizat până acum, dar și surprins de multitudinea de proiecte pe care dorim să le depunem pe viitor. Vă pot destăinui unele dintre ele, cum ar fi Parcul Industrial, care va atrage investitori în orașul Sângeorz-Băi, cât și construirea unui spital zonal, atât de necesar Văii Someșului”, a precizat primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău.

Sursa citată a adăugat că administrația locală intenționează să accese fonduri europene în valoare de peste 130 de milioane de euro în noul exercițiu financiar.

”Sper să găsesc înțelegere și în noul Consiliu Local pentru că următoarele proiecte vor fi mult mai complexe față de primele, aprobate cu greu de fostul Consiliu, motiv pentru care, stăm la dispoziția noului CL pentru informare”, a completat Ogâgău.

În prezent, Primăria Sângeorz-Băi derulează proiecte europene în valoare de peste 45 milioane de euro.

0 notes
966 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *