Eveniment cu impact NAȚIONAL, la Beclean! În perioada 15 – 17 iunie, Herghelia Beclean găzduiește Campionatul Naţional de atelaje pentru doi cai

 -  -  6


Cei mai frumoși cai vor putea fi admirați în perioada 15 – 17 iunie la Herghelia Beclean, acolo unde se va desfășura Cupa României și cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional de atelaje pentru doi cai.

În competiție s-au înscris până în prezent 12 atelaje care vor avea de trecut trei probe – dresaj, maraton şi obstacole cu conuri.

Evenimentul desfășurat la Herghelia Beclean în perioada 15-17 iunie este al doilea cuprins în calendarul competiţional din acest an al Federaţiei Ecvestre Române. Prima etapă a avut loc în județul Covasna, iar următoarea etapă se va desfățura în județul Bihor. Finala competițională va avea loc în luna septembrie la județul Mureș. În cadrul primei etape, din județul Covasna, au participat 16 echipaje din ţară.

Competiția este organizată de Regia Naţională a Pădurilor Romsilva, Direcţia de Creştere, Exploatare şi Ameliorare a Cabalinelor, Federaţia Ecvestră Română şi Clubul Hipic Romsilva.

6 bookmark
0 notes
192 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.