În plină iarnă, două familii din Viile Tecii au rămas fără acoperiș deasupra capului. Parohia Ortodoxă Viile Tecii face apel la bunăvoința oamenilor

 -  -  984


Două case din localitatea Viile Tecii, în care locuiau în total 13 persoane, printre care și copii, au fost distruse, luni după-amiaza, în urma unui incendiu violent. În condițiile în care cele două familii au rămas fără acoperiș deasupra capului în plină iarnă, Parohia Ortodoxă Viile Tecii face apel la oamenii cu suflet mare și solicită sprijin.

”Două familii au rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu. 10 copii împreună cu părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei în gerul iernii. Parohia Ortodoxă Română din Viile Tecii face un apel la bunăvoința oamenilor pentru a putea ajuta familiile acestea greu încercate. Dacă doriți să ajutați cu orice puteți aceste familii, cu haine, mâncare sau orice sprijin material sau financiar puteți suna la numărul de telefon al preotului paroh Bogdan Daniel – 0742 248 799. Dumnezeu să îi ajute să treacă peste această grea încercare”, este mesajul postat de Parohia Ortodoxă Viile Tecii pe o rețea de socializare.

Incendiul în urma căruia au fost distruse cele două case a fost provocat, cel mai probabil, de jarul căzut de la o sobă, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. Flăcările au afectat în totalitate acoperişurile celor două case, pe suprafeţe de 50 şi, respectiv, 80 de metri pătraţi.

Intervenția pompierilor pentru lichidarea incendiului a durat aproximativ două ore și a fost dificilă, cele două case fiind situate într-o zonă greu accesibilă autospecialelor de intervenție.

0 notes
109 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *