În sfârșit! Se modernizează trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Ion Slavici. Traficul va fi închis în perioada 2 – 6 decembrie

 -  -  1206


Trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Ion Slavici din municipiul Bistrița va fi modernizată, urmând ca în această zonă să fie amplasate dale elastice din cauciuc, astfel încât să se asigure condiții cât mai bune de trafic. Lucrările vor fi executate în perioada 2 – 6 decembrie, motiv pentru care traficul rutier va fi închis în zonă.

Investiția face parte dintr-un proiect pe care Primăria Bistrița l-a implementat în zonă și care a prevăzut amenajarea unei bretele de legătură între străzile Arțarilor și Colibiței, inclusiv modernizarea străzii Colibiței. Acum urmează și modernizarea trecerii la nivel cu calea ferată de pe strada Ion Slavici, investiția fiind estimată la aproximativ 300.000 de lei. Traversele de beton necorespunzătoare, precum și dalele din beton interioare și exterioare vor fi inlocuite cu dale elastice din cauciuc.

Un sistem similar a fost implementat la trecerea  la nivel cu calea ferată de la intersecția străzilor Andrei Mureșanu – Drumul Dumitrei Vechi.

În ceea ce privește trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Ion Slavici, aici au mai fost executate lucrări și în vara acestui an, când partea carosabilă a fost lărgită, fiind amenajate trei benzi de circulație, încercându-se astfel fluidizarea traficului. Două dintre benzi sunt destinate autovehiculelor care vin dinspre strada Subcetate spre strada Ion Slavici și una dinspre Ion Slavici spre Subcetate.

0 notes
331 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *