În weekend, o nouă campanie de vaccinare de tip drive-thru în Bistrița; se redeschide și centrul de vaccinare de la Policlinică

 -  -  1130


O nouă campanie de vaccinare de tip drive-thru va avea loc în acest sfârșit de săptămână în Bistrița, în parcarea B1 Retail Park, a anunțat Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud. În plus, de luni se redeschide și centrul de vaccinare de la Policlinică.

”Toți cei care doresc să se imunizeze cu unul dintre serurile Pfizer sau Johnson&Johnson sunt așteptați să o facă atât sâmbătă, cât și duminică, între orele 10:00 – 18:00. Fără programare, doar cu actul de identitate, cu mașină sau fără! Vă așteptăm într-un număr cât mai mare! Haideți să contribuim cu toții la revenirea la normalitate!”, a transmis Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Ultima acţiune de acest tip a avut loc, la Bistriţa, la sfârşitul lunii iulie.

Începând de luni, bistrițenii se pot vaccina din nou la Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean de Urgență Bistrița (Policlinică), urmând ca de luna viitoare să fie redeschis și un centru de vaccinare la Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”.

De asemenea, Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud anunță că și la Centrul Murivisan a fost creat un nou flux, unde se administrează serul Johnson&Johnson.

Potrivit ultimelor date comunicate de autorități, în cursul zilei de miercuri s-au vaccinat 1.975 de bistriţeni, dintre care 1.402 cu prima doză, 163 cu doza a doua şi 410 cu doza a treia.

Numărul total de persoane din judeţ vaccinate cu schemă completă este de 81.785, dintre care peste 9.850 de persoane s-au vaccinat și cu doza a treia.

1354550cookie-checkÎn weekend, o nouă campanie de vaccinare de tip drive-thru în Bistrița; se redeschide și centrul de vaccinare de la Policlinică
0 notes
255 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.