Ultimele noutati

Magazinul “de drujbe” Dynamic Tools deschide un showroom modern în zona Industrială, fix lângă Comelf! Hai vineri la inaugurare să vezi un mega-show cu lotul național de tăietori de lemne, profesioniștii care-apar pe Eurosport! Expoziție de TRACTOARE și utilaje!

Compania SC DYNAMIC TOOLS SRL deschide cel mai mare magazin de scule și drujbe din Bistrița. Inaugurarea oficială va avea loc vineri, 28 iulie 2017, de la ora 13:00. Locația: lngă Comelf, pe strada Industriei, nr 8, (intersecție cu Nicolae Drăgan).

Echipa Națională de tăiat lemne “STIHL TIMBERSPORT Romania” va fi prezentă la deschiderea magazinului de pe Industriei și va face un show de excepție! Spectacolul STIHL TIMBERSPORT va începe la orele 15:00.

 

 

s1

s2

 

 

 

 

 

 

 

 

Magazin ca-n Occident, cu locuri de parcare, showroom și atelier de reparații! Locația: strada Industriei, lângă Comelf!

Construcția spațiului a demarat în primăvara anului 2016, iar lucrările și pregătirile au durat puțin peste 1 an de zile. Noua locație este cel mai mare punct de lucru din țară al companiei Dynamic Tools, cu o întindere totală de peste 2.000 de metri pătrați, în care sunt incluse peste 25 de locuri de parcare destinate clienților magazinului. Suprafața construită desfășurată este de 1.400 mp și este împărțită într-un showroom generos, un atelier de reparații, depozit și zona administrativă.

 

d21

t1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vor fi EXPUSE cel mai performante TRACTOARE și utilaje agricole!

În showroom vor fi expuse inclusiv utilaje mari, precum tractoare agricole și accesorii pentru tractoare, motocultivatoare sau motocoase cu masă destinate activităților profesionale din agricultură. Clienții pot găsi în showroom-ul BIG STORE cea mai diversă gamă de scule și utilaje profesionale din oferta a peste 40 de producători de renume mondial (Stihl, Bosch, Makita, Viking, DeWalt, John Deere, Karcher, Honda, Gianni Ferrari, BCS, AGT și mulți alții).

La eveniment sunt așteptați numeroși parteneri și clienți ai companiei Dynamic Tools (cunoscută în mediul online drept BIG STORE), precum și reprezentanți ai presei și autorităților locale. Persoanele interesate de produsele și serviciile companiei sunt de asemenea invitate și așteptate cu mare plăcere pentru a se bucura de reduceri la o gamă largă de produse și de testări ale sculelor cu acumulatori STIHL.

Spațiul pentru activitatea de service este împărțit în 6 posturi de lucru destinate reparațiilor sau întreținerilor diferitelor tipuri de produse: scule electrice, moto-unelte, mașini agricole, aparate de curățenie, lanțuri pentru motofierăstraie (ascuțiri și reparații) etc.

Amu-i locu’ să-ți iei SCULE: 2 săptămâni de reduceri, la Dynamic Tools!

Managerul Bogdan Petruțiu anunță 2 săptămâni de reduceri la magazinu Dynamic Tools! Reducerile încep odată cu deschiderea magazinului și se vor prelungi timp de încă 2 săptămâni (până în data de 11 August 2017) pentru a acomoda interesele clienților care nu pot ajunge la evenimentul din 28 Iulie.

BIG_STORE_1

BIG_STORE_2

 

 

 

 

 

 

Deschiderea oficială a showroom-ului BIG STORE (Dynamic Tools) va avea loc vineri, 28 iulie 2017, începând cu orele 13:00. Locația: Strada Industriei nr 8 (intersecția cu strada Nicolae Drãgan). Pe parcursul evenimentului participanții vor beneficia de bufet cu mâncare și băutură. După deschiderea oficială, orarul magazinului va fi următorul:

Luni – Vineri: 08:00 – 18:00
Sâmbătă: 09:00 – 13:00
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita