Încă două decese cauzate de COVID-19 în Bistrița-Năsăud

 -  -  1003


În contextul pandemiei de COVID-19, autoritățile din Bistrița-Năsăud au raportat încă două decese ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, bilanțul morților urcând la 133.

Potrivit informațiilor comunicate de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, au mai decedat un bărbat și o femeie, ambii cu vârste de peste 90 de ani.  

  • Femeie, 90 ani, internată în data de 18 octombrie în Secția Medicină Internă, transferată (în contextul testului RT-PCR pozitiv Covid-19) în 20 octombrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în 27 octombrie (ora 16:20). Comorbidități: Hipertensiune arterială, Cardiopatie ischemică cronică, Insuficiență cardiacă.
  • Bărbat, 91 ani, internat în 27 octombrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat tot în 27 octombrie (ora 16:30). Comorbidități: Infecție COVID-19 formă severă, Pneumonie acută bilaterală, Insuficiență respiratorie acută, Insuficiență renală acută.

De la debutul pandemiei și până acum, în Bistrița-Năsăud au fost înregistrate 133 de decese ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus.

0 notes
128 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *