Încă două decese din cauza coronavirusului au fost înregistrate în Bistrița-Năsăud

 -  -  1478

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Bistrița-Năsăud au mai fost înregistrate încă două decese ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus.

Potrivit informațiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică este vorba despre o femeie de 83 de ani, decesul acesteia fiind înregistrat la data de 18 mai. Aceasta a fost confirmată cu COVID-19 încă din data de 7 mai. Femeia suferea și de hipertensiune arterială și fibrilatie atrială. Decesul acesta este înregistrat la nivel național la numărul 1.112.

Și în cel de-al doilea caz este vorba tot despre o femeie, de această dată de 72 de ani. Aceasta a fost confirmată cu COVID-19 la data de 4 mai, iar decesul a fost înregistrat pe 18 mai. Femeia suferea și de hipertensiune arterială, accident vascular cerebral și insuficiență ventriculară stângă. La nivel național, acest deces figurează la numărul 1.113.

Astfel, cu aceste două decese, județul Bistrița-Năsăud ajunge la un bilanț de 24 de morți, în vreme ce la nivel național au decesat 1.120 de persoane.

0 notes
603 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *