Încă două persoane din Bistrița-Năsăud au decedat în urma infecțiilor cu noul coronavirus

 -  -  1139


La nivelul județului Bistrița-Năsăud au fost înregistrate încă două decese la pacienți infectați cu noul coronavirus, bilanțul pacienților care au pierdut lupta cu COVID-19 ajungând la 59.

Potrivit datelor transmise de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, a mai decedat un bărbat de 70 de ani. Pacientul a fost internat la data de 6 iulie în secția Oncologie medicală – Paliativ. A decedat în 11 iulie. Bărbatul avea și alte comorbidități: neoplasm gastric cu metastaze (ganglionare, peritoneale) și diabet zaharat tip II.

De asemenea, și o femeie de 65 de ani a decedat ca urmare a infectării cu noul coronavirus. Aceasta a fost internată încă din data de 21 iunie în secția Medicină Internă a SJU Bistrița, cu insuficiență respiratorie acută și bronhopneumonie acută. La data de 23 iunie, pacienta a fost transferată în secția de Anestezie și Terapie Intensivă, unde a decedat în 13 iulie. Era cunoscută și cu alte comorbidități: infarct miocardic vechi, by-pass aorto-coronarian, hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică, insuficiență cardiacă.

De la debutul pandemiei și până în prezent, 59 de persoane din Bistrița-Năsăud au fost răpuse de COVID-19. 53 dintre pacienți au decedat în timp ce se aflau internați la SJU Bistrița.

0 notes
264 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *