Încă o amendă usturătoare, pentru depozitarea ilegală a deșeurilor, aplicată la Sângeorz-Băi

 -  -  11072


Lupta împotriva persoanelor care depozitează ilegal deșeuri continuă la Sângeorz-Băi, unde a mai fost aplicată o amendă în cuantum de 15.000 de lei unui bărbat căruia nu îi pasă de mediul înconjurător.

Potrivit unei informări a Poliției Locale Sângeorz-Băi, persoana care a fost sancționată a fost depistată cu ajutorul camerelor mobile de supraveghere amplasate în diferite locuri pe care administrația locală din Sângeorz-Băi le consideră problematice. Potrivit imaginilor, bărbatul descărca deșeuri dintr-un autoturism.

”Camerele mobile sunt cele mai eficiente! Numitul S.V. a fost amendat cu 15.000 lei și mașina i-a fost confiscată în baza legii. S.O.S. Apele județului nostru”, au scris pe pagina oficială de pe o rețea de socializare reprezentanții Poliției Locale Sângeorz-Băi.

Aceasta este cea de-a doua sancțiune aplicată în ultimele săptămâni în orașul Sângeorz-Băi. La data de 15 martie, un alt bărbat a fost amendat de comisarii de mediu tot cu 15.000 de lei și i-a fost confiscat tractorul cu care a transportat deșeuri în vederea depozitării în zone interzise.

1 notes
197 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *