Încă o demisie din Consiliul Local Bistrița. Oana Săcălean renunță la mandatul său și pleacă și din PMP

Consilierul PMP Oana Săcălean a anunțat, vineri, că a demisionat din PMP și că a renunțat și la mandatul său în Consiliul Local Bistrița. 

”Astăzi mi-am dat demisia din Consiliu Local și implicit din PMP, dar voi rămâne în slujba cetățeanului, comunității și instituțiilor statului! După 2 ani de mandat în calitate de consilier local și după 6 ani de activitate politică în PMP, astăzi mi-am înaintat demisia atât din Consiliu Local, cât și din PMP deoarece urmează să desfășor o activitate profesională în interesul și în sprijinul cetățeanului, comunității și instituțiilor statului, dar care este incompatibilă cu calitatea de membru al vreunui partid politic din momentul încadrării și începerii acestei activități. Vă mulțumesc, dragi cetățeni, pentru că mi-ați dat posibilitatea să mă număr printre cei mai activi consilieri locali în acest scurt mandat, lucru dovedit în raportul anual de activitate. Foștilor colegi din PMP le mulțumesc pentru susținere, încredere și pentru democrația internă din partid. Am convingerea că vor rămâne devotați bistrițenilor și că vor lupta în continuare pentru proiectele municipiul nostru. Consilierilor locali le mulțumesc pentru frumoasa colaborare și le doresc mult succes în realizarea proiectelor în sprijinul cetățeanului!”, a transmis Oana Săcălean.

Demisia Oanei Săcălean este a doua demisie din această săptămână din PMP și din Consiliul Local Bistrița.

Zilele trecute, Ștefania Stere a anunțat că a demisionat din Consiliul Local și din PMP și că a trecut la PSD.

Consilierul PMP Ștefania Stere a demisionat din Consiliul Local Bistrița și a trecut la PSD. Ce a determinat-o să schimbe tabăra