Încă o femeie și un bărbat au fost răpuși de COVID-19

 -  -  1230


În ultimele 24 de ore, două noi decese asociate infecției cu noul coronavirus au fost înregistrate în Bistrița-Năsăud, bilanțul negru urcând astfel la 41.

Potrivit datelor comunicate de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, a mai decedat o femeie în vârstă de 78 de ani. La data de 14 iunie, pacienta a fost internată la secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. O zi mai târziu, pe 15 iunie, femeia a fost confirmată cu COVID-19. Aceasta a decedat la data de 18 iunie. Pacienta avea și afecțiuni oncologice.

De asemenea, și un bărbat în vârstă de 76 de ani a decedat după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Acesta a fost internat în secția de Boli Infecțioase la data de 10 iunie. Pentru că starea sa de sănătate s-a înrăutățit, la data de 15 iunie a fost transferat în secția de Anestezie și Terapie Intensivă, unde a și decedat în această dimineață. Pacientul suferea și de alte afecțiuni: diabet zaharat tip II, cardiopatie ischemică cronică, hipertensiune arterială std. II.

În Bistrița-Năsăud, bilanțul deceselor cauzate de COVID-19 a urcat la 41.

De la debutul pandemiei și până acum, în județ au fost confirmate 446 de cazuri de COVID-19, 305 persoane fiind declarate vindecate.

0 notes
355 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *