Au BLOCAT site-ul Ministerului Dezvoltării, fix când se pot depune amendamente, pe buget: “Încă o piedică în calea formulării de amendamente. Actuala putere PSD-ALDE-UDMR continuă bătaia de joc la adresa Parlamentului și a românilor plătitori de taxe și impozite!”

 -  -  8371


Site-ul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice s-a blocat, subit… fix în perioada în care se pot formula amendamente la bugetul național! Pe site-ul MDRAP se găsesc date importante despre proiectele derulate din bani guvernamentali, în diferite localități și conține o bază de date vastă.  Prin această manevră tehnică, PSD-iștii blochează accesul la date publice și pun bțe-n roate celor care intenționează să vină cu amendamente la buget și să argumenteze cu fate oficiale, solicitarea lor.  

Deputatul Ionuț Simionca a sesizat acest aspect și consideră că actuala putere pune frână demersurilor sale și solicită remedierea problemelor tehnice la site-ul MDRAP.

“În timp ce încercam, sub presiunea timpului, să formulez amendamente la proiectul Legii bugetului de stat pe 2019, am constatat că site-ul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice nu poate fi accesat.

Cele mai multe solicitări legate de buget, pe care le-am strâns de la primarii județului Bistrița-Năsăud și de la cetățenii acestui județ, se referă la investiții publice finanțate prin programe gestionate de MDRAP. Căderea site-ului acestei instituții devine astfel o piedică majoră în formularea de amendamente legate de dezvoltarea locală.

Consider că, prin programul sfidător de dezbatere şi adoptare a proiectului Legii bugetului de stat pe anul 2019 şi prin piedicile create împotriva includerii la finanțare a proiectelor de dezvoltare locală, actuala putere PSD-ALDE-UDMR continuă bătaia de joc la adresa Parlamentului și a românilor plătitori de taxe și impozite.

Bugetul pe 2019 este un buget nerealist, bazat pe încasări supradimensionate și pe cheltuieli îndreptate spre consum, nu spre investiții și dezvoltare. În același timp, maniera în care obstrucționează dezbaterile pe Legea Bugetului de stat pe 2019 arată că actuala putere PSD-ALDE, cu ale sale tendințe dictatoriale, pune în pericol democrația și viitorul României.” – a transmis deputatul PMP Ionuț Simionca.

8 bookmark
0 notes
96 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.