Încă trei amenzi pentru nerespectarea măsurii de carantină

 -  -  1001


În ultimele 24 de ore, alte trei persoane din județul Bistrița-Năsăud au fost sancționate de polițiști pentru că au încălcat măsura de carantină dispusă în contextul pandemiei de COVID-19.

Ieri, în urma verificărilor efectuate la persoanele față de care a fost dispusă măsura carantinei sau izolării la domiciliu, polițiștii din Năsăud și cei ai Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au constatat abateri pentru care au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, toate conform Legii 55/2020, în cuantum de 2.000 de lei. Astfel, polițiștii din Năsăud au constatat faptul că un bărbat de 34 de ani și unul de 46 de ani din oraș, plasați în carantină la domiciliu, conform măsurii dispusă de Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, au părăsit adresele stabilite. Totodată, un bărbat de 31 de ani din Rebrișoara, plasat în carantină, nu a respectat măsura dispusă, nefiind găsit la adresa stabilită”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Măsurile dispuse au fost comunicate de polițiști Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Bistrița-Năsăud.

Reamintim că polițiștii au mai amendat zilele trecute alte patru persoane care au încălcat măsura de carantină.

1396760cookie-checkÎncă trei amenzi pentru nerespectarea măsurii de carantină
0 notes
126 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.