Încă trei decese au fost raportate în Bistrița-Năsăud

 -  -  1102

În contextul pandemiei de COVID-19, autoritățile din Bistrița-Năsăud au raportat încă trei decese ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, bilanțul morților urcând la 136.

Potrivit informațiilor comunicate de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, au mai decedat încă trei bărbați cu vârste de peste 70 de ani., după cum urmează:  

  • Bărbat, 82 de ani, internat în 26 octombrie pe Boli Infecțioase (pneumonie acuta, insuficienta respiratorie acuta), unde a și decedat, în 29 octombrie, ora 01.30. La internare, din UPU avea puse și diagnosticele: diabet zaharat, cardiopatie ischemica cronica, fibrilație arteriala.
  • Bărbat, 93 ani, internat în 5 oct. pe Boli Infectioase (pneumonie acuta, insuficienta respiratorie acuta), externat ameliorat in 21 oct. Revine și este internat pe Boli Infecțioase in 24 oct. (stare postpneumonie Covid-19, insuficienta respiratorie acuta), unde a decedat în 29 oct., ora 05.17. Comorbiditati: hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica cronica, dementa.
  • Bărbat, 71 de ani, internat în 20 oct. pe Secția Oncologie Medicală, transferat în aceeași zi pe Boli Infecțioase (din cauza RT-PCR pozitiv Covid-19), retransferat in 23 oct. in ATI, unde a decedat în 29 oct., ora 22.35. Comorbiditati: neoplasm de prostată cu metastaze osoase.

De la debutul pandemiei și până acum, în Bistrița-Năsăud au fost înregistrate 136 de decese ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus.

0 notes
227 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *