Încă un cadru didactic din Bistrița-Năsăud a pierdut lupta cu COVID-19

 -  -  31730


Încă un cadru didactic din Bistrița-Năsăud a pierdut lupta cu COVID-19, a anunțat marți dimineața Inspectoratul Școlar Județean.

Într-un mesaj postat pe pagina oficială de pe o rețea de socializare, IȘJ Bistrița-Năsăud anunță că a decedat Luminița Căluș, profesoară pentru învățământul primar la Grădinița cu Program Prelungit Nr.1 Năsăud.

Din păcate astăzi, de Ziua Mondială a Educației, vă anunțăm cu regret că ne luăm rămas bun de la încă un cadru didactic ce își continuă misiunea de educator printre îngeri. Colega noastră, Luminița Căluș, profesoară pentru învățământul primar la Grădinița cu Program Prelungit Nr.1 Năsăud a pierdut lupta cu virusul nemilos. Drum bun spre ceruri, Luminița!”, este mesajul transmis de IȘJ Bistrița-Năsăud.

Luminița Căluș avea doar 41 de ani.

Un mesaj de condoleanțe a transmis și primarul orașului Năsăud, Dorin Vlașin: ”Astăzi, de Ziua Mondială a Educației, o veste tristă, de neacceptat s-a abătut asupra comunității noastre. Cumplitul virus a luat de lângă noi și de lângă familia iubitoare pe cea care a fost educatoarea LUMINIȚA CĂLUȘ, de la Grădinița cu Program Prelungit Nr.1 Năsăud. A fost un exemplu de implicare, generozitate, modestie și dăruire pentru cei mici și pentru colectivul din care făcea parte. Un om valoros al comunității pe care nu ni l-am imaginat să îl pierdem așa de devreme. Ne rugăm ca bunul Dumnezeu să îi aşeze sufletul în lumină, după cum o viaţă a adus lumina și bucuria în sufletele preșcolarilor. Dumnezeu să o odihnească în pace, iar familiei să-i dea mângâiere!”.

Acesta este cel de-al doilea cadru didactic din județ care pierde lupta cu COVID-19 în ultimele zile. Săptămâna trecută, un alt cadru didactic de la Sângeorz-Băi a decedat la vârsta de doar 39 de ani tot în urma infectării cu noul coronavirus.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

3 notes
855 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *