Încă un caz de COVID-19 la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. Purtătorul de cuvânt al instituției, Bogdan Ivan Gruia, depistat pozitiv

 -  -  1291Crește numărul cazurilor de COVID-19 înregistrate în rândul angajaților Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Cel de-al patrulea caz a fost confirmat marți, diagnosticat cu infecție cu noul coronavirus fiind și purtătorul de cuvânt al instituției, Bogdan Ivan Gruia.

Sunt pozitiv la testul COVID-19. Momentan, starea mea de sănătate este bună, nu am simptomele clasice ale infecției și m-am testat pentru că am intrat în contact cu o persoană la care boala a fost confirmată. Să ne vedem sănătoși! Dumnezeu să ne ajute tuturor!“, a anunțat Bogdan Ivan Gruia.

Acesta este cel de-al patrulea caz confirmat în cadrul CJ Bistrița-Năsăud, printre persoanele infectate numărându-se și președintele Emil Radu Moldovan.

Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud desfășoară o anchetă în cadrul instituției și, în funcție de numărul de cazuri pozitive, aici ar putea fi declarat un nou focar de COVID-19.

Sunt pozitiv și la testul Covid-19. Momentan, starea mea de sănătate este bună, nu am simptomele clasice ale infecției…

Publicată de Bogdan Ivan Gruia pe Marţi, 13 octombrie 2020
0 notes
416 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *