Încă un deces pus pe seama COVID-19. Un bărbat din Bistrița-Năsăud a murit într-un spital din Târgu Mureș

 -  -  2618


Un bărbat cu domiciliul în județul Bistrița-Năsăud a decedat pe un pat de spital din Târgu-Mureș, având, pe lângă alte probleme de sănătate, și infecție cu noul coronavirus.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, bărbatul avea 68 de ani și a fost internat la data de 1 aprilie în secțiile Chirurgie și Gastroenterologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, cu diagnostic de pancreatită acută. Pacientul a fost testat pentru COVID-19 la data de 8 aprilie, fiind confirmat la data de 9 aprilie.

După ce s-a confirmat infecția cu noul coronavirus, pacientul a fost transferat în Clinica de Boli Infecțioase I, iar ulterior, la data de 17 aprilie, bărbatul a fost transferat pe sectia Anestezie și Terapie Intensivă, unde a fost intubat încă din data de 19 aprilie.

”Face parte din focarul de infecții nozocomiale din secția de gastroenterologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș”, mai precizează Grupul de Comunicare Strategică.

Bărbatul a decedat la data de 25 aprilie. Pacientul suferea și alte afecțiuni: boală cardiovasculară, infarct miocardic acut în antecedente – stent, boală renală cronică, steatoză hepatică.

Este cel de-al 13-lea deces al unui pacient din Bistrița-Năsăud infectat cu noul coronavirus. La nivel național, acesta a fost cel de-al 623-lea deces cauzat de COVID-19.

0 notes
1743 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *