Încă un politician din opoziție îi răspunde primarului PSD Romeo Florian. Stelian Dolha: ”Nici nu-mi trece prin cap să fac cerere pentru pensia asta specială la Camera Deputaților!”

 -  -  1031


Încă un politician din opoziție îi răspunde primarului social democrat al comunei Lechința, Romeo Florian, după ce acesta a postat un mesaj pe pagina personală de pe o rețea de socializare, prin intermediul căruia îi cerea deputatului PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, să demisioneze cu o zi înainte de a i se încheia mandatul pentru a nu mai beneficia de pensia specială. În mesajul său, Florian mai făcea referire și la alți politicieni din opoziție din județ: ”Dacă ești așa sfătos declară public, că demisionezi cu o zi înainte de a-ți termina mandatul. Apropo, au mai uitat unii, Dolha, Dobra … Sunt cu pensia în brațe … e constituțional”.

Liberalul Stelian Dolha, fost deputat, i-a transmis și el un mesaj primarului din Lechința: ”Am înțeles că Romeo Florian moare de grija pensiei mele, constituționale sau nu, aceea pe care o s-o încasez peste vreo două decenii. Și ca să-i risipesc temerea care nu-l lasă să doarmă și-l face să scrie pe facebook pe la miezul nopții îi transmit că în 20 de ani tot se va găsi o majoritate în Parlament să abroge pensiile astea speciale pentru foști parlamentari. Dacă nu din responsabilitate, atunci măcar sub amenințarea că va crăpa sistemul public de pensii cu atâtea ”speciale” de plătit. Sigur că asta nu se va întâmpla dacă PSD-ul lui mult iubit pe care-l conduce ca și secretar general de județ și care cu mișcarea asta a încercat să ne bage pe toți în aceeași oală, supraviețuiește la putere și peste două decenii”.

Totodată, Stelian Dolha l-a asigurat pe Florian că nu intenționeză să solicite pensia specială. ”În rest, Romeo poate dormi liniștit, nici nu-mi trece prin cap să fac cerere pentru pensia asta specială la Camera Deputaților. Și cu forța nu ți-o acordă nimeni. Și dacă jinduiește atât de mult să aibă o pensie pentru care trag 16 oameni o viață întreagă sunt convins că găsește PSD-ul o soluție și pentru el” a mai adăugat prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha. 

0 notes
156 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *