Încă un punct termic din Bistrița va fi demolat

 -  - 


Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistriţa solicită oferte de preț pentru lucrări de demolare a unui punct termic situat în municipiu. 

Potrivit anunțului administrației locale, este vorba despre un punct termic situat pe strada Grănicerilor.

Pentru aceste lucrări, municipalitatea oferă circa 109.000 de lei fără TVA, iar firmele interesate pot depune oferte până în data de 27 martie, ora 15.00.

Toate lucrările de demolare se vor face prin soluția ”bucată cu bucată” – ”element cu element de sus în jos”, începând cu acoperişul, fiind cu totul interzisă demolarea concomitentă pe două sau mai multe niveluri de pe aceeaşi verticală sau începerea demolării de la baza construcției. Aceste lucrări de demolare se vor realiza de regulă în ordinea inversă de realizare a construcției existente. Materialele dezafectate se evacuează zilnic”, se arată în caierul de sarcini întocmit de Direcția de Servicii Publice.

Durata de execuție a lucrărilor este de 30 de zile lucrătoare de la data începerii.

În anul 2021, Primăria Bistrița a demarat un amplu proces de demolare a fostelor puncte termice din oraș, până acum fiind demolate construcțiile de acest situate pe străzile Rodnei, Petru Maior, Axente Sever, Intrarea Cireșului, Dumbravei, Nicolae Bălcescu, Sucevei, Aleea Spătarului, Aleea Pandurilor și Aleea Trandafirilor. În majoritatea cazurilor, în locul fostelor puncte termice demolate au fost sau vor fi amenajate parcări.

Vizualizări 1,957 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.