Încă un șofer drogat, prins de polițiști în trafic

 -  -  1972


Se înmulțesc cazurile de șoferi care sunt prinși de polițiști în timp ce conduc autovehicule sub influența substanțelor psihoactive. Azi-noapte, un tânăr din Beclean a fost depistat drogat la volanul unei mașini.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița, tânărul, în vârstă de 21 de ani, conducea o mașină pe Bulevardul Republicii din Bistrița. Oamenii legii l-au tras pe dreapta pentru un control de rutină, însă șoferul a ieșit pozitiv la testarea cu aparatul DRUG Test.

În urma celor constatate, polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, infracțiune prevăzută de articolul 336 din Codul Penal și pedepsită cu închisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amendă.

IPJ Bistrița-Năsăud atrage atenția că acțiuni de acest gen sunt organizate constant de polițiștii cu atribuții pe linie rutieră și au drept scop prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor produse pe fondul consumului de alcool sau a unor substanțe psihoactive.

1 notes
97 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *