Încadrări din sursă externă la Jandarmeria Bistrița-Năsăud și la ISU Bistrița-Năsăud

 -  -  1442


Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud organizează concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante de subofiţeri sau ofițeri, prin încadrare directă sau rechemare în activitate.

La Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud sunt scoase la concurs cinci posturi – două posturi de ofiţer – studii superioare şi trei posturi de subofiţer – studii medii. Data limită de depunere a dosarelor este 15 octombrie, ora 16.00. Cererile de înscriere la concurs se vor depune exclusiv în format electronic, scanat.

Concursurile vor consta în rezolvarea unui test scris, în zilele de 6 şi 7 noiembrie 2021. Toţi cei interesaţi pot obţine mai multe informaţii AICI.

De asemenea, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a anunțat că a scos la concurs patru posturi de subofițeri: un post de subofițer administrativ principal din cadrul Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației, un post de subofițer tehnic principal din cadrul Compartimentului Financiar, un post de subofițer tehnic principal din cadrul Serviciului Logistic, un post de conducător auto (autospeciale) din cadrul Serviciului Logistic – Tehnic – Grupa Transport.

Cei interesați de aceste posturi pot obține mai multe informații AICI.

0 notes
567 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *