FOTO: Încălțăminte pentru nevoiașii din Bistrița

 -  -  4


Crucea Roșie Filiala Bistrița-Năsăud, în urma unei campanii umanitare, a adus un strop de bucurie pe chipurile unor persoane aflate în dificultate de pe raza municipiului Bistrița. Voluntarii de la Crucea Roșie au reușit să împartă zeci de perechi de papuci, încălțăminte donată în cadrul campaniei, care a fost sprijinită inclusiv de compania Deichmann.

Oricând, orice sprijin este binevenit pentru oamenii nevoiași, fie că aceștia sunt copii, adolescenti sau adulți. Recent, Crucea Roșie Română, Filiala Bistrița-Năsăud a primit și redirecționat câteva zeci de perechi de încălțăminte către oamenii în nevoie, cu implicarea unor voluntari, pe raza municipiului Bistrița, aducând astfel un strop de fericire în viața lor. Această campanie social umanitară a fost posibilă cu sprijinul companiei Deichmann” spun reprezentanți ai Crucii Roșii Filiala Bistrița-Năsăud.

Crucea Roșie Bistrița-Năsăud organizează permanent campanii sociale prin intermediul cărora vine în sprijinul persoanelor defavorizate țși nu numai.

Recent, la nivelul județului Bistrița-Năsăud, Crucea Roșie a distribuit gratuit 150 de cearșafuri Secției de Neonatologie a Spitalului Judetean de Urgență Bistrița.

FOTO: Crucea Roșie Bistrița-Năsăud

0 notes
4 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.