Incendiu în subsolul Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, într-o încăpere în care erau depozitate materialele dezinfectante pentru alegerile locale

 -  -  1260Noaptea trecută, în jurul orei 01.00, a avut loc un incendiu minor în subsolul Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, cauza probabilă a acestuia fiind o priză defectă.

”Incidentul a fost sesizat de jandarmul care efectua serviciul de pază pe timpul nopții în cadrul instituției, acesta anunțând imediat pompierii. Incediul a fost stins în scurt timp dar, în urma acestuia, au ars dezinfectanți pentru circa 10 unități administrativ-teritoriale, acolo fiind depozitate pachetele cu materialele primite de la Ministerul Sănătății pentru secțiile de votare, pachete care au fost pregătite pentru a fi distribuite astăzi, reprezentanților locali”, informează Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

După stingerea incendiului, pachetele au fost imediat reconfigurate, iar graficul stabilit pentru distribuire se va respecta. Autoritățile dau asigurări că procesul electoral nu va fi afectat de această situație.

”Precizăm că multe dintre primării au achiziționat dezinfectanți pentru sediile secțiilor de votare din timp, astfel încât există o rezervă de produse iar condițiile de siguranță sanitară pentru desfășurarea procesului electoral nu vor fi afectate”, mai adaugă sursa citată.

0 notes
385 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lentile-contact-colorate.net