Incendiu la casa de tip familial din Bistrița. Patru fete, la spital

 -  -  1231


În noaptea de marți spre miercuri, patru fete cazate în casa de tip familial din municipiul Bistrița au ajuns la spital după ce un incendiu a izbucnit într-una dintre camerele imobilului.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, incendiul a izbucnit în jurul orei 01:00, la casa de tip familial de pe strada Ion Pop Reteganul.

În momentul izbucnirii incendiului, în imobil se aflau nouă copii și doi adulți. Toate persoanele au fost evacuate, la fața locului intervenind mai multe echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Bistrița. Totodată, la fața locului au intervenit și echipaje medicale SMURD și ale Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, iar după evaluarea medicală s-a stabilit că patru fete, de 13, 15, 16 și 19 ani, vor fi transportate la spital întrucât au suferit ușoare intoxicații cu fum.

Celelalte persoane care se aflau în imobil și nu au prezentat probleme medicale au fost transportate în siguranță într-o altă locație.

Incendiul a cuprins una dintre camerele casei de tip familial, iar în urma acestuia au ars obiectele de mobilier din încăpere.

Casa de tip familial care a fost afectată de incendiu a fost inaugurată în vaza anului trecut:

FOTO: Vezi cum arată cea de-a treia casă de tip familial din Bistrița-Năsăud. Imagini de la inaugurare

0 notes
356 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *