Incendiu la Crainimăt. O persoană a suferit arsuri și intoxicație cu fum

Un incendiu a izbucnit duminică după-amiaza la o casă de pe raza localității Crainimăt. Din primele informații transmise de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, se pare că o persoană a suferit arsuri și intoxicație cu fum, iar în aceste momente primește îngrijiri medicale.

La locul incendiului au intervenit două echipaje de pompieri și o autoplatformă, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Când au ajuns la locul solicitării, pompierii au constatat că incendiul se manifesta la două camere și că în urma acestuia o persoană a fost rănită.

”Incendiul de la Crainimăt este localizat, victima prezintă arsuri si intoxicatie cu fum, este evaluată la fața locului de către echipajul TIM”, au precizat reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE

Incendiul a fost lichidat în totalitate. În urma acestuia a ars mobilierul din cele două camere.

”Victima, bărbat în vârstă de aproximativ 63 de ani, prezintă doar intoxicatie cu fum, este stabilă si va fi transportată la UPU SMURD pentru investigații medicale mai amănunțite”, au mai precizat reprezentanții ISU B-N.

FOTO: arhivă