Incendiu la un adăpost de animale din Tureac, stins de pompieri înainte de a se extinde la o casă și la un atelier de tâmplărie

Un puternic incendiu a izbucnit sâmbătă la un adăpost de animale din localitatea Tureac, pe Valea Tureacului, existând riscul ca focul să se extindă la o casă și la un atelier de tâmplărie. Din fericire, intervenția pompierilor a fost rapidă și astfel a fost evitat un dezastru.

La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri de la Stația de Pompieri Prundu Bârgăului, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor.

Din fericire, zona locuibilă a imobilului a fost salvată, precum și o casă de locuit și un atelier de tâmplărie. Incendiul se manifesta cu violență, cu flacăra deschisă și a cuprins aproximativ 80% din acoperișul imobilului care avea mai multe destinații (adăpost de animale, grajd și o încăpere de locuit). Din fericire, nu au fost înregistrate victime”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

După finalizarea intervenției, pompierii au efectuat cercetări la locul incendiului și au stabilit că incendiu, cel mai probabil, a fost provocat de o acțiune intenționată.

Poliția a început cercetările în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *