Încep lucrările de reparații pe străzile din Bistrița

 -  - 


Programul de reparație a străzilor din municipiul Bistrița începe luni, 28 martie, a anunțat primarul Ioan Turc.

Astăzi demarează intervenţiile pentru repararea străzilor. Așa cum am anunțat deja, s-a făcut o lotizare care are ca şi scop abordarea corectă în ceea ce priveşte asfaltarea străzilor într-un termen scurt, nu mai mare de o lună de zile. Debutăm astăzi cu Lotul 1, care este gestionat de ARL Cluj, o societate puternică. Se va interveni pe străzile Simion Mândrescu, Drumul Cetăţii, Calea Clujului, Lucian Blaga, Drumul Dumitrei Nou. De asemenea, Direcția de Servicii Publice, în intervalul 28 martie – 29 aprilie, va interveni pe Aleea Privighetorilor, Intrarea Turturelelor, Aleea Iasomiei, Castanului şi alte străzi din oraș. ARL, pe Lotul 1, va face lucrări în perioada 28 martie – 1 aprilie, după care va continua cu Lotul 2. Pe Lotul 3 este societatea LDP SA Bistrița”, a spus primarul într-o conferinţă de presă.

Lucrările se vor desfășura după următorul program:

Lucrările de reparații pe străzile din oraș ar fi trebuit să înceapă la data de 15 martie, dar acestea au fost amânate din cauza temperaturilor scăzute din timpul nopții.

Potrivit primarului Ioan Turc, normativul privind mixturile asfaltice executate la cald, la articolul 83, precizează că „așternerea mixturilor asfaltice se execută la temperaturi ale stratului-suport și la temperatura exterioară de minimum 10°C, pe o suprafață uscată”.

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.