Din toamnă încep lucrările la centrul Legacy din Beclean, cel mai șmecher spa din Transilvania! Cupolă de sticlă, bazine de înot, piste de bowling și… panoramă spre Țibleș! Investiție de 3 MILIOANE de euro, demarată de Primăria Beclean

 -  -  25


Orașul Beclean va avea cel mai modern spa din Transilvania! La capitolul infrastructură de sănătate, primarul Becleanului a declarat într-o emisiune la AS-TV că centrul Legacy va fi cea mai spectaculoasă investiție din județ.

Clădirea va avea o cupolă imensă, din sticlă și va fi amplasată  spre Munții Țibleșului, pentru o panoramă de vis! 

Obiectivele specifice ale proiectului vizează oferirea de sprijin pentru revitalizarea fizică, economică și socială a comunităților defavorizate din regiunile urbane și rurale și amenajarea unui centru cu funcții recreative în orașul Beclean

 

Centrul Legacy – un spa de LUX, destinat oamenilor de rând! Bazine de înot și piste de bowling! Preț de intrare: 15 lei!

În cadrul Centrului Recreativ se vor oferi programe de gimnastică aerobică, yoga sau fitness, programe de înot, programe dans de societate, programe de alergare, programe de creație, programe de gimnastică de întreținere, educație fizică și sportul recreativ.

Centrul va funcționa în coordonarea autorităților administrației publice locale și va integra servicii sociale de tip educațional, cultural, sportiv, creativ, având ca beneficiari membrii comunității, fără deosebire de vârstă sau gen, inclusiv persoane aflate în dificultăți de integrare socială, risc social sau alte categorii ale comunității locale.

Centrul Legacy, o investiție de 3 MILIOANE de euro!

TCI Cluj este firma care a prins contractul cu Primăria Beclean, iar lucrările vor începe în cursul lunii septembrie. Contractul vizeaza urmatoarele componente si activitati:

I. Servicii de proiectare:
– Elaborarea Proiectului Tehnic si a Detaliilor de Executie,
– Elaborarea Documentatiilor pentru obtinerea avizelor, acordurilor si autorizatiilor;
– Elaborarea Proiectului pentru Autorizarea Executiei si a Proiectului pentru Organizarea Executiei,
– Asistenta tehnica din partea proiectantului.

Valoarea contractului : 15.565.336 lei . 

Clădirea va fi amplasată în zona parcării de la Figa, în exteriorul zonei turistice.

25 bookmark
0 notes
3805 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.