Începând de luni 11 februarie, Casa Județeană a Asigurărilor de Sănătate își modifică programul

 -  -  3430Începând cu data de 11 februarie, Casa de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud va desfășura următorul program de lucru cu publicul:

ÎN ZILELE DE LUNI, MARȚI, MIERCURI ȘI JOI:

  • Între orele 08:30 – 16:30. În acest interval orar se vor efectua toate activitățile de preluare a documentelor, cererilor, petițiilor, soluționarea acestora și eliberarea de documente către solicitanți, precum și furnizarea de informații specifice activității instituției. Excepție face Compartimentul Concedii Medicale al cărui program cu publicul va fi în intervalul orar 08:30 – 13:00.
  • În intervalul orar 13:00 – 16:30 se vor desfășura numai activități de preluare și înregistrare a documentelor depuse de angajatori pentru rambursarea sumelor plătite pentru concedii medicale, prin secretariatul institutiei.

ÎN ZILELE DE VINERI:

  • Între orele 08:30 – 14:00. În acest interval orar se vor efectua toate activitățile de preluare a documentelor, cererilor, petițiilor, soluționarea acestora și eliberarea de documente către solicitanți, precum și furnizarea de informații specifice activității instituției.
  • Între orele 14:00-18:30. În acest interval orar se vor efectua NUMAI activități de preluare a documentelor, cererilor, petițiilor, precum și furnizarea de informații specifice activității instituției. Solicitanții se vor putea adresa funcționarilor desemnați în acest interval orar să deservească publicul la ghișeul aflat la parterul instituției.
3 bookmark
0 notes
155 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.