Primăria Bistrița începe campania ”Curățenia de primăvară”. Ce obligații au persoanele fizice și juridice

 -  -  11251


Primăria municipiului Bistrița anunță începerea campaniei ”Curăţenia de primăvară”, care se va desfăşura în perioada 1 – 29 aprilie. Aceasta se va încheia cu câteva zile înainte de data la care creștinii ortodocși sărbătoresc prima zi de Paști. Autoritățile promit că până atunci orașul va fi curat.

De asemenea, Primăria Bistrița amintește bistrițenilor că participarea la campania ”Curăţenia de primăvară” este o datorie civică a cetăţenilor, asociaţiilor de proprietari / locatari, agenţilor economici, instituţiilor şi autorităţilor publice care domiciliază, au sediul şi / sau îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului Bistriţa şi localităţile componente. Toate persoanele fizice și juridice din Bistrița au o serie de obligații:

De asemenea, la campanie vor lua parte și angajați ai Primăriei Bistrița, cărora primarul, printr-o dispoziție, le-a trasat sarcini clare:

Pe perioada derulării campaniei, toți participanții vor respecta măsurile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

1 notes
376 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *