Incident cumplit la o moară din Beclean. Un bărbat a fost rănit

 -  -  1026Un bărbat a fost rănit în urma unui incident produs la o moară de pe raza orașului Beclean, a anunțat Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. Victima a fost stabilizată și va fi transferată la o clinică din județul Cluj.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, bărbatul și-a prins piciorul într-un angrenaj, fiind solicitată de urgență intervenția unui echipaj medical.

La fața locului a intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj de pompieri și o autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Victima a primit asistență medicală, a fost transferată la spitalul din Beclean și urmează să fie transferată la o clinică din județul Cluj.

Bărbatul prins la moară în Beclean este în vârstă de 64 ani. A prezentat o amputație de gambă stânga. Este conștient, a fost stabilizat de echipajul SAJ și transportat la CPU Beclean, de unde, cel mai probabil, va fi transferat la o clinică de specialitate din Cluj”, a precizat Ciprian Păcurar din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

0 notes
151 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *