FOTO: Incident grav la o brutărie din Șieu Odorhei. O persoană a fost prinsă într-un malaxor. S-a solicitat intervenția unui elicopter SMURD

 -  -  143301 

Un grav incident s-a petrecut sâmbătă, la o brutărie de pe raza localității Șieu Odorhei.

Un apel înregistrat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 anunță că o persoană a fost prinsă într-un malaxor.

Din primele informații se pare că victima este în stare gravă, fiind prinsă în malaxor de la brâu în jos.

La fața locului intervin mai multe echipaje SMURD de prim ajutor și terapie intensivă mobilă din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. De asemenea, dată fiind starea pacientului s-a solicitat și intervenția unui elicopter SMURD, care să îl transporte în regim de urgență la o unitate medicală.

ACTUALIZARE 1

Victima este un bărbat de aproximativ 50 de ani. Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus, pacientul a fost extras de către echipajul medical și în acest moment, medicii intervin pentru stabilizarea bărbatului, după care acesta va fi predat echipajului aerian SMURD.

Victima va fi transportată la o clinică de specialitate din Târgu Mureș.

ACTUALIZARE 2

În acest caz, polițiștii bistrițeni au început și ei o anchetă și au stabilit că bărbatul accidentat are 61 de ani și muncea la brutăria din localitatea Șieu Odorhei.

”Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE 3

Incidentul este încadrat drept accident de muncă, cazul fiind anchetat atât de către poliţişti, cât şi de reprezentanții Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistriţa-Năsăud.

Sursa FOTO: Știri din Beclean

14 bookmark
0 notes
3026 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.