Indiferent de efortul pe care va trebui să îl facă, Primăria Bistrița va reabilita clădirea fostului cinematograf ”23 August”, susține primarul

 -  - 


Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, dă asigurări că, indiferent de efortul pe care va trebui să îl facă, administrația locală va reabilita clădirea fostului cinematograf ”23 August”.

”Vom reabilita clădirea fostului cinematograf Omnia și îi vom da destinația de teatru. Am avut discuții la București pentru ca transferul să se facă cât mai grabnic către municipalitate, ținând cont și de starea avansată de degradare a acestei clădiri. Să sperăm că vom identifica și soluții pentru finanțarea reabilitării din bani europeni”, a precizat primarul Ioan Turc.

În ultima ședință a Consiliului Local Bistrița a fost adoptat un proiect de hotărâre privind aprobarea preluării imobilului fostului cinematograf din proprietatea Statului Român şi administrarea R.A.D.E.F. ”România Film”, în domeniul public al municipiului Bistrița.

Reamintim că administrația locală a reușit să ajungă la o înțelegere cu Regia Autonomă de Distribuție și Exploatare a Filmelor (RADEF) România Film în ceea ce privește clădirea în care a funcționat în trecut Cinematograful ”23 August”. Potrivit primarului, RADEF România Film va transmite acest imobil către Primăria Bistrița.

Loading

bookmark icon

2 thoughts on “Indiferent de efortul pe care va trebui să îl facă, Primăria Bistrița va reabilita clădirea fostului cinematograf ”23 August”, susține primarul

Oldest
Newest
Most Upvoted

    Sorry, comments are closed.