Inițiativa deputatului Ionuț Simionca cu privire la industria HoReCa, depusă în Parlament

 -  -  924Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, a anunțat că a depus în Parlament inițiativa legislativă prin care vine cu o soluție pentru industria HoReCa.

După ce am stat de vorbă cu mai mulți proprietari de hoteluri, baruri și restaurante din județul Bistrița-Năsăud, am depus la Parlament o inițiativă legislativă care vine în ajutorul celor din industria HORECA. Este o industrie profund afectată de măsurile luate de Guvern pentru limitarea efectelor pandemiei de coronavirus. O parte din antreprenorii din domeniu sunt la un pas de faliment, iar cifrele lor de afaceri s-au prăbușit. Toți își doresc o gură de oxigen. Prin inițiativă legislativă, am propus redeschiderea acelor restaurante, baruri, unități de alimentație publică care au spații special amenajate în acest scop în interior – cu păstrarea unor condiții igienico-sanitare minime, cum ar fi: distanță minimă de 2 metri între mese, maxim 4 persoane la o masă și departajarea spațiului comun prin panouri de separare între mese”, a declarat deputatul Ionuț Simionca.

În opinia parlamentarului, această reglementare trebuie să fie adoptată cât mai repede în Parlament. În caz contrar, industria HoReCa ar avea mult de suferit.

Cred că această reglementare trebuie să fie adoptată cât mai repede în Parlament, altfel punem industria pe butuci și mii de oameni din județul nostru vor rămâne din toamnă fără locuri de muncă”, a mai adăugat Simionca.

După ce am stat de vorbă cu mai mulți proprietari de hoteluri, baruri și restaurante din județul Bistrița-Năsăud, am…

Publicată de Ionut Simionca pe Sâmbătă, 15 august 2020
0 notes
49 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *