Înșelăciune la o casă de schimb valutar din Bistrița. Un brașovean a cauzat un prejudiciu de aproape 2.000 de lei

 -  -  1691


 

 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au recuperat aproape 2000 de lei, bani care reprezintă prejudiciul unei înșelăciuni.

”În cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal de înșelăciune, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat un bărbat de 61 de ani, din Brașov, bănuit de comiterea faptei. Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că la data de 4 iulie 2019, în jurul orei 13.21, bărbatul s-ar fi prezentat la ghișeul unei case de schimb din municipiul Bistrița, unde i-a cerut casierei să-i schimbe suma de 2.500 de euro în lei. Cu ocazia numărării  banilor, i-ar fi înmânat acesteia de mai multe ori sume greșite, reușind astfel să o inducă în eroare cu privire la tranzacția efectuată”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Prejudiciu cauzat a fost de aproximativ 1.980 de lei, bani care au fost recuperați de polițiști și restituiți persoanei pagubite.

Cercetările în acest dosar continuă de către polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

0 notes
816 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *