Inspectoratul de Poliție neagă implicarea unor polițiști în cazul Dani Borgovan

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a reacționat după ce în spațiul public au apărut informații cu privire la o posibilă implicare a unor polițiști în cazul Dani Borgovan.

Într-un comunicat de presă, IPJ Bistrița-Năsăud neagă implicarea unor polițiști în acest caz.

Redăm integral comunicatul IPJ Bistrița-Năsăud:

”În urma unor postări distribuite pe rețele de socializare, referitoare la implicarea unor polițiști din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud, Compartimentul Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:

Așa cum a mai fost transmis, niciun cadrul M.A.I. nu este implicat în acest caz, iar referitor la faptul că „un polițist care lucrează la criminalistică se ocupă de anchetă, motiv pentru care s-a întârziat”, asigurăm opinia publică că polițistul la care se face referire nu a desfășurat și nu desfășoară activități în cadrul anchetei penale, nefiind implicat în niciun fel.

Cercetările în acest caz sunt desfășurate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bistrița, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud asigură opinia publică cu privire la faptul că sunt în continuare angrenate toate resursele necesare în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor care s-ar face vinovate de comiterea unei infracțiuni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *