Inspectorii sanitari vor monitoriza zilnic paturile ATI COVID-19 din spitalele din țară

 -  -  1023


Inspectorii sanitari din cadrul direcţiilor de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti vor efectua zilnic acţiuni de monitorizare şi verificare a paturilor ATI COVID-19 din unităţile sanitare care tratează pacienţi COVID-19, a anunțat Ministerul Sănătății.

Astfel, potrivit modificărilor aduse Ordinului de ministru nr. 316/2021, personalul împuternicit de către ministrul Sănătăţii din cadrul direcţiilor de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti va efectua zilnic acţiuni de monitorizare şi verificare a paturilor ATI COVID-19 din unităţile sanitare care tratează pacienţi COVID-19 şi vor completa datele în macheta – Situaţia paturilor ATI COVID-19.

“Specialiştii din cadrul Ministerului Sănătăţii au considerat necesar ca personalul împuternicit de ministrul Sănătăţii din cadrul direcţiilor de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti să efectueze zilnic acţiuni de monitorizare şi verificare a paturilor ATI COVID-19 din unităţile sanitare care tratează pacienţi COVID-19 pentru a creşte acurateţea datelor privind situaţia paturilor ATI alocate pacienţilor cu infecţie COVID-19”, a declarat secretarul de stat Monica Althamer.

Ordinul ministrului Sănătăţii urmează să fie publicat în Monitorul Oficial.

0 notes
148 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *