Întâlnire de lucru a tinerilor liberali din Bistrița-Năsăud. S-a discutat despre modalitățile de accesare a fondurilor europene

O întâlnire de lucru a tinerilor liberali din Bistrița-Năsăud a avut loc vineri seara la Palatul Culturii din municipiul Bistrița, cei prezenți având ocazia să afle de la consultanți clujeni care sunt modalitățile de accesare a fondurilor europene.

Le-au fost alături tinerilor liberali doi reprezentanți ai unei companii de consultanță din județul Cluj, care le-au prezentat oportunități și proceduri de urmat pentru accesarea mai facilă a fondurilor europene.

Tinerii colegi au fost foarte receptivi și interesați de tematica abordată, punând întrebări pertinente și manifestând un veritabil spirit antreprenorial. A fost un bun prilej pentru a creiona planuri de acțiune și mobilizare reală a tuturor simpatizanților și activului de tineri liberali, în vederea unei abordări dinamice a anului plurielectoral 2024. Entuziasm și energie avem, important e să ne unim eforturile”, a transmis Robert Linul, liderul tinerilor din județ.

La întâlnire au participat și președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, secretarul general al organizației județene, Ioan Zăgrean, președintele PNL Bistrița, Sorin Hangan, și președintele organizației de seniori liberali, Calo Viorica.

Felicitări echipei TNL Bistrița-Năsăud pentru organizarea unui eveniment reușit! O întâlnire de lucru, în care consultanți clujeni au prezentat modalități de accesare a fondurilor europene, a fost un bun prilej să cunosc tineri educați, interesați de oportunități de business în spirit liberal. Liderul organizației județene a TNL, Robert Linul, e un veritabil catalizator și un om de echipă care inspiră grupuri de tineri să i se alăture. Succes împreună!”, a transmis și președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *