Interdicțiile NU-s pentru toată lumea! Radu Moldovan acordă interviuri din zone cu restricții, la 1 zi după ce Spitalul a cumpărat aparatul de testare!

 -  -  6


Radu Moldovan NU s-a RĂBDAT și s-a dus la Spital să prezinte aparatul de 75.000 de euro, care a mai fost prezentat IERI, de conducerea instituției! Spitalul Județean de Urgență a achiziționat un aparat de ultimă generație, care ajută la reducerea timpilor de așteptare pentru depistarea cazurile de COVID-19. Echipamentul a fost achiziționat din bani publici, în regim de urgență.

Interdicțiile au fost RIDICATE, până a dat Radu declarații!

La filmarea din Spital au fost prezenți doar reporterii Antena 3 și TVR 1, iar decizia de a oferi declarații de la fața locului i-a aparținut exclusiv lui Radu Moldovan.

Un reporter NU a avut voie să calce-n curtea Spitalului Județean! De dragul “comunicării”, Radu Moldovan a ridicat interdicțiile!

De menționat că în urmă cu o zi, unui reporter i-a fost interzis dreptul de a filma cortul amplasat în curtea Spitalului, datorită măsurilor impuse. Zona fiind securizată, reporterul a fost nevoit să filmeze cortul, din afara curții Spitalului Județean!

Pentru a transmite un mesaj la nivel național, Radu Moldovan a încălcat aceste restricții, iar Lazanny s-a conformat imediat!

Info. măsuri și aparatura achiziționată #COVID19

Într-o perioadă a incertitudinilor și nevoii de sprijin real, venim cu FAPTE concrete, prin care oamenii să știe că suntem uniți pentru ei. Mai multe informații, în materialul video ⤵️

Publicată de Emil Radu Moldovan pe Miercuri, 18 martie 2020

6 recommended
0 notes
253 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *