Intervenție a elicopterului SMURD la Ilva Mare, unde o femeie a fost mușcată de un câine

 -  -  1182


Un elicopter SMURD a intervenit sâmbătă dimineața în localitatea Ilva Mare, de unde a preluat o femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani care a fost mușcată de un câine.

Inițial, la fața locului a intervenit un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, însă, pentru că rana provocată femeii de mușcătura de câine era profundă, echipajul a solicitat intervenția unui elicopter SMURD.

”Echipajul SAJ Bistrița-Năsăud a găsit pacienta conștientă, stabilă, cu o plagă complexă la nivelul articulației radio-carpiene drepte. Complexitatea plăgii a fost evaluată ca fiind una care ar impune intervenție de specialitate într-o secție clinică, drept pentru care a fost solicitat elicopterul SMURD de la Târgu Mureș. Până la sosirea acestuia și preluarea pacientei, echipajul a acordat îngrijiri pacientei și a evacuat-o la locul de aterizare comunicat de elicopter”, au transmis reprezentanții SAJ Bistrița-Năsăud.

Victima a fost preluată de elicopterul SMURD. Ea urmează să fie transferată la o clinică de specialitate dintr-un alt județ al țării.

Deocamdată nu se știe cu exactitate cum s-a petrecut incidentul, acest lucru urmând să fie stabilit în urma cercetărilor efectuate de polițiști.

FOTO: arhivă

0 notes
307 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *